Vet inte vad jag längtar efter mest, att ha nå att göra på dagarna eller träffa alla på skolan, men längtar helt klart till tisdag i alla fall! :)

Har kommit fram till att jag bara ska sitta vid datorn 2 timmar/ dag på fritiden (alltså efter skolan) annars pluggar jag inte nog mycket åsså nu när hockeyn börjar om snart :p <3 Därför kommer det inte bli speciellt mycket bloggande från min sida, om det inte händer under skoltid så lär det sällan ske... (: 

Större delen av dagen spenderades med eve :p Så nu blir det att städa garderoben ;)På tiden kan jag säga. Även om jag nyss bytte rum å så, så finns det många kläder som jag ALDRIG använder  de tar bara onödig plats i min garderob :s Dessutom när nya är på väg in... :)

Sofia har vart hem en sväng ;D Blev mycket hallonplockande då :p Kan bara säga att jag ÄLSKAR sensommaren! Kryllar av vinbär (svarta och röda), hallon, jordgubbar utanför huset! (: Awesomeness! Sitter och äter hallon nu också :) 

Kämpar med att läsa ut en bok och sola samtidigt, så ryggen är lite mer burnad än framsidan :s 

Var längesen jag la in nå bilder, men jag tar sällan bilder nuförtiden... Men när jag väl har min nya mobil med 5 megapixel kamera kanske jag tar mer kort som jag kan lägga in ;)

Blir annars hundutställning på lördag med älsklingsvovven <3 :D 

That's it for now ;D 

Kommer tillbaka, eventually :p 

/ Erika