Vem vill sitta och nörda bloggen nu när det är sommar? :o

Har i alla fall varit i Umeå i helgen å hälsat på syrran å hannes kille :D Anledningen var typ för att farmor skulle få se hur de bodde å så :) Passade på att köpa en klänning och en skjorta :p 

Nu är de flesta kurserna slut (y) Bara estet, en idrottslektion, engelska och franska kvar(=

Ska få Filippa att dra härifrån utan mig (a) Sitter i skolan, jag ska nog läsa under tiden jag väntar på bussen nu ;D

/ Erika
Har varit en riktig sommardag idag! Sol, schteek och blåsigt :p Har städat bilen å skottat upp en väg till sommarstugan :p Jag å ch tänkte sova där men ska passa på att sova hemma nu när mamma är borta (a) 

Såg en humla idag, inte bra...

Turkiet lät riktigt lockande, eller hur amme? have fun! <3

Ska snart spela lite gh sen får vi se vad som händer, chill blir det i alla fall (; 

/ Erika
Har spenderat hela helgen i arvidsjaur! har ätit grymt mycket (inte bra!), blir ut att springa direkt man kommer hem då (y) Roligt har det varit, måste göras igen! <3 Vi gjorde inte speciellt mycket, umgicks :p Köpte glass på teckans, gick på dollar, gick till konsum (men en omväg (a)), gick hela vägen upp till lillberget (y), såg pippi (filmen) och en skräckis, sen så käkade vi mest :p Lördagen var vi då på klassfest, spelade spel, såg på film, åt oss tjocka å pratade(:  

Har inte vart hemma sen fredagmorgon :s Saknar man vovven nå då? JA! <3 snart så, är hemma på 3 timmar(:

Hade matte och historia idag, matten fatatr jag fortfarande inte mycket på och det är bara matte B!... På historian redovisade vi det sista, sen ska vi säkert utvärdera kursen och kanske fika nästa måndag (a) Chill! 

Just nu sitter jag och skriver instuderingsfrågor till samhällsen på datorn, ska även göra färdigt franskan uppgifterna vi fick förra veckan till imorgon. Hade faktiskt skrivit några samhällsfrågor på datorn hemma men jag hade inte word, så då installderade jag nå wierd program på datorn och det funkar inte att öppna dokumentet med word på skolan så det är bara att börja om! :/  

När jag väl är hemma igen ska jag se grey's anatomy och vampire diaries <3 (det kom ut nya avsnitt natten till fredagen, men ofta jag skulle ha orkat se det tidigt på fredagen? :o) Så det ska jag se ikväll :p Jag ska även "äta upp alva" <3 och ut å springa, gud vad jag har längta till å göra det!

Mamma köpte trådlöst internet i fredags så förhoppningsvis så har de fixat det och jag kan sitta i mitt rum med datorn! Åh vad najs! c: 

Kort skolvecka i veckan! Går bara till halva onsdagen (men tar man sig hem då, nej...) å sen så är vi ju ledig torsdag och fredag ;)

Nej nu ska jag gå tillbaka till å skriva på samhällsen :p

Finns på mobilen om ni vill nå (a) :D

/ Erika
Samma videoklipp som amme och filippa har kommer in hära också :p Helium är ju så skoj! ska by the way ta ballonger fyllda med helium imorn, eller fråga om vi får i alla fall(: 


Me saying: "natur kommer bli den bästa klassen nånsin" sant!<3 hahahah! xD


Filippa! xD

Tog ju med mig datorn idag till skolan för att skriva "läxa", men när jag kommer dit märker jag att jag inte har word på han!... Men då fick jag, tillslut, hem ett annat program som jag kan änvända tills jag får låna skivan av eve, typ, till word 2007 (y)(:

Blir å vara i arvids HELA helgen! Kommer att sova hos AC <3 Klassfest på lördag(; funnyfun!:p 

Talk to you later!

/ Erika


NA <3 nästa år kommer äga, speciellt heliumet! me love att andas in det! <3 

Gjorde massa skoj idag med de Malå å Sorsele bor som kommer gå natur (å samhälls å ekonomi) :) Vi gjorde bland annat 3 tårtor och denna ovan var naturarnas tårta(: mums ^^ Den smakade inte dåligt, (å jag är inte speciellt förtjust i tårta)

Taha, bäst idag var heliumballongerna idag, men även när ja å filippa tillslut efter några "omvägar" hittade på eftermiddagen våra tårtor som vi gjorde på förmiddan :D Då åt vi upp resten som fanns kvar xp lite mindre än 1/4 av ekonomiarnas tårta, den som vann på smaken, men jag tyck den var torr å för mycket banan å blåbär är inte speciellt gott :s Våran tårta vann på utseendet(: Den såg ju ganska god ut, men jag tror dom bara gjord så att alla fick var sin "gren" samhällarna fick bästa samarbetet :p 

Sitter vid min fungerande dator <3 Blir att ta med den imorn till skolan, har två lektioner och finns bara en som fungerar i språkkorridoren, så att :/

Ska bege mig ut å springa nu! 

Byes!(; 

/ Erika
Har fortfarande inte riktigt lust att blogga så ofta :s Men nu så kommer det kanske ett lite kortare inlägg än sist (a)

Spenderade hela fredagen med Caisa ^^ Hon fyllde ju hela 17 år! <3 Hade riktigt trevligt i Malå, även om vattnet i badtunnan inte var speciellt varmt när vi först hoppa i men sen så, mysigt varmt!  xp Detta måste göras om men kanske inte på en födelsedag (y) Snart så splittras ju klassen åxå :'( Sad face! SPNA1 i mitt hjärta! <3

Gårdagen gjorde jag seriöst inte mycket, kom hem där kring 14.00 från Caisa då å det hände inte mycket...

Men idag så! Har städat mitt rum, skinande rent blev det. Å golvet är gooode halkigt!  å skrivit klart svenska uppsatsen som ska skickas in NU! (y) Har finslipat den också :p 

"Nu är det mat" säger pappa. Ska väl ta å gå då, tror jag fått med det mesta :p 

Grattis Filippa på namnsdagen! <3 Älskar dig dude! 

Ska nog bege mig ut å springa ikväll, härligthärligt =)

Min dator kommer nog hem nästa helg! <3

Hare finfint! (Måndag imorn (y))

/ Erika