Nu (första gången) har jag provat spela Link på 8-bitars. Det roliga är att under tiden jag sitter och spelar ploppr texten in i huvudet (den låt som hör till spelet, som jag la upp på bloggen för något inlägg sedan). Har klarat 1:a templet och påbörjat andra me har nog totalt börjat om 12 gånger, vilket blir 36 liv! Så med andra ord är jag inte så bra ;) 

För övrigt väntas jobb imorgon, vilket blir härligt som en omväxling från latheten här hemma som varat några dagar. 

Har faktiskt jobbat med mitt PA idag, funderat ut hur sidorna i "bildhandboken" ska se ut, men jag funderar fortfarade. Vet inte om de ska se likadana ut eller om jag ska placera bilder på olika ställen på sidan - blir troligtvis så. 

Ska alldeles strax ge mig ut på en promenad med älsklingeshunden. 



Bytte bloggdesign igen eftersom den andra kändes så kantig och fel. Till hösten kommer jag att ha schemalagda lektioner med "webdesign" och jag hoppas verkligen att jag får lära mig hur man gör en egen bloggdesign då för jag är helt värdelös på det. Har försökt mig på det en stund nu men det går inte! Jag lyckades inte ens få en design från "designadinblogg.se" att fungera.. Även den nya ser inte ut att fungera :o

Nu: Se sista avsittet av One Tree Hill på 6:e säsongen! (Kommer ihåg hela 7:e och 8:e säsongen så jag får hitta någonting annat att se efter detta avsnitt).


Hur söt kan man bli?
4 April var datumet på det senaste inlägget. Nu, ungefär 3 och ½ månad senare har 7 vita älghundsvalpar kommit till jorden. De föddes den 6/7 och har nu hunnit bli 19 dagar gamla och är hur söta som helst! Se själva. 


1 dag gamla valpar


Taget för 3 dagar sen


Busig!


Vinglig! 

Nu är de ganska bra på att gå men kommer det något hinder eller om de ändrar riktning klarar de inte av att hålla sig på benen. Det är så roligt att se deras utvecklig - för det går så fort! 


Inga lugna takter här!

Annars så kämpar jag på med körkortet, övningskör och försöker läsa körkortsboken. Så innan jul kommer jag absolut ha körkort, vilket känns helt fel. Det känns inte alls som om jag är nog mogen - eller nog kunnig för den delen - men det kommer gå ändå, det vet jag. 

Projektarbetet, PA:t, jobbar jag med. Med tanke på att valparna blir äldre så blir arbetet gjort, mer och mer ju tiden går. 

Under tiden jag var i Umeå hos syster, och tiden efter det, så har jag längtat och längtat tills min flytt till Umeå bär av. Kommer försöka få mig ett jobb där under sommaren och kommer alltså skaffa mig en lägenhet i början av sommaren. Hoppas verkligen att jag får mig ett jobb samt en lägenhet. Möbler och kökssaker har jag ärvt av min syster, så jag har saker att fylla lägenheten med. 

Har tittat på en dator som jag vill köpa, eftersom min börjar ha dåliga knappar - dessutom är de inte så bra. Internet laggar om jag anstränger det för mycket, LAN spel som Age of Empires och Heroes of Might and Magic funkar inte, så jag vill verkligen köpa mig en ny. Har hittat en för 3000 :- och den har HDMI, inbyggd kamera och mikrofon (min nuvarande dator har inget av dessa), större hårddisk och allmänt bra. Får se när det blir att köpa den, snart förhoppnigsvis. 

Jag har pengar till att köpa datorn eftersom jag har jobbat som personlig assistent i fem helger nu och tjänar drygt 1000 :- per helg, vilket duger för mig eftersom jag inte ens hade planerat att jobba i sommar. Jag kommer troligtvis få jobba där fem helger till om ingenting ändras.

Jag beställde nyss en sån här från CDON.COM, denna kommer att pryda min skåpnyckel till hösten och förhoppningsvis någon annan nyckel framöver. Tyckte det var en rolig grej att ha :) 






Sen så har jag, Christina och Sofia blivit mer eller mindre beroede av denna låt, asbra! - om man är nörd ;)