Gårdagen gick seeegt å denna dag gick fort... Varför inte tvärtom?

Igår hann jag städa, tvätta, spela tvspel, nörda dator, vara i byan (vinst i pingis mot mappa, vann en gång i bailjard också mot mappa på riktigt, sen vann dom på riktigt, nästa omgång sköt jag ner den svarta :S...  (y)), vara hos hedvig å se film =)

Lördagen spenderades med att läsa litte ur engelska boken, spela ännu mer tvspel,  sett hockey, vinst för SAIK efter förlängning mot Timrå (SAIK - TIF = 5-4) <3, Var även hos hedvig ikväll på typ "kalas" =) Vi åt tacopaj (mums^^), såg bl.a. singing bee, 2 and ½ men, simpsons, 10 orsaker att hata dig, AFV och på smällen ;P

Nu ska jag sätta igång en tvätt sen läsa engelska boken till jag somnar! (y)

GODNATT med er!

/ Erika

Vad ska man writa här nu då?  (svengelska)

Samhällsprov, gick faktiskt bra, hade ju pluggat! Dessutom var det lätt ;) Kanske hör ihop med det förra, att jag hade pluggat? :o Spelade spel idag på franskan, jag VANN mot ac XD fick 6:or med tärningen så fort jag svarat rätt å då får man slå igen ;) åså höll det på så (y) Svenskan är vi färdig med manuset! NU, prick nu, ska jag bara renskriva det (y) =) 

Packa gymaväskan, skidor imorn, max temperatur -15, det ska typ vara -15, alltså kommer vi att ha skidor... :/ sad face... Läsa engelska boken och plugga matte står på schemat inför kvällen, och då denna inte älgskrivning ;) utan renskrivning (y)

Håla imorgon framtill 10.40 (tror att ni vet det vid det här laget, tjatar om det varje onsdag!) blir att läsa engelska boken (bokprat nästa vecka) och plugga matte eftersom jag har nationella på fredag, A kursen redan avklarad (y) :)

Something else? ;)

tror inte det ;) Kanske att lägga in mina "nyaste" tre veckors gamla bilder från mobilen på datorn (y) Just ja, Datorn! Den ska omprogrameras snart eftersom mitt google chrome inte funkar och jag ska skita i att ha sel på han osv. Den är trög och full av n'dladdade filmer :o

Dags att göra någonting viktigt! (okej, viktigare) :)

/Erika
Franska prov idag, gick bra faktiskt, hoppas hörförståelsen går bra bara =)

Svenska lektionen imorn blir att va duktig på! Samhällsrov först å morgon imorn, men mest logiskt tänkande gäller och jag är för trött för att plugga, har redan pluggat en hel del oxkså (y)

Somnar snart! Men gå jag å lägger mig nu vaknar jag typ 21.00 å då kommer jag inte att kunna somna om innan nån gång... :S Just därför ska jag halvsova/  se New Moon nu (y) GODNATT! zzZZzz

 / Erika
Två hundar hemma nu :) Båda är i löpen... :/ Fast den unga saken som är lite mer hyper är värre :/ Måste bara komma ihåg å stänga min dörr på morgonen varje dag (y)

Fredag försökte jag piggna till å det funka, "läkarn" säger att det är en virusinfektion å den kommer å går som den vill :/ ska därför packa ner fler ipren och ta med mig järvträskvatten varje dag så man har nå gott å skölja ner det med (y)

Gårdagen flög bara förbi minns inte riktigt vad som hände allt mest... :/ Tiden flög bara iväg, som vanligt...

Idag har jag bara läst och läst och läst, 400 sidor ur genom dina ögon, har läst ut den nu! Och den blir verkligen bättre för varje gång jag läser den med början är verkligen en pina... Men mitten och slutet! <3<3

Nu blir det att plugga lite innan jag går och duscha sen sover! (y) Behöver lite sömn ^^ :)

4 "prov" till veckan + massa små läxor :/

Måndag: Matteprov
Tisdag: Engelska ord, Franska prov
Onsdag: Samhälssprov, Engelska ord, svenska ord
Torsdag: Historia förhör, (skidor (n))
(Fredag: Matte, plugg inför nationella :/, data = färdig med teletubbies (tydligen))

Kommer inte vara så aktiv här eftersm vi har så mycket i veckan :/

/Erika
Hjärnan dunkar typ sönder så fort jag ställer mig upp! :/ inte skönt! 

jag var aldrig frisk, virusinfektion...
Tänkte bara tala om att jag har planer för helgen nu!... :/ Samhällsplugg, prov på onsdag (lag och brott) franskaplugg, prov på tisdag! Seriöst allt vi hållt på med det senaste året (09/10) :o :/

När jag kommer blir det att skriva stressgrejen, packa gympakläder, läsa engelska boken/ svenska boken, göra samhälls! Ikväll äre FF! (y) Mappa far ju på nå musikcafé =)

Inatt äre hockey, men jag orkar int se, typ mellan 01.30 - 04.30 :o vaknar ju typ då! Alltså halv fem, bara en å en halv timme bort :o

Imorgon på morgon är det håla som gäller! framtill 10.40! =) NAJS! ännu mer samhällsplugg! ... :/ Men då kanske jag slipper göra det i helgen! (y)

Haft en superduper dag med SPNA1! <3 som vanligt då! ;) Dagen gick bara extra fort eftersom vi var på "teater" imorse ;) En snubbe som pratade om hans/någons "brottsliga" liv :o (:

 
/Erika
Har vart riktigt duktig nu de senaste två timmarna! (y) Har gjort franska korsordet som vi hade i läxa till imorn, glömde min franskabok på skolan men fick ändå ihop min rätta ord jag skulle ha med! :O (y) Har också gjort insändaren som vi har till på fredag, ska inte skicka in den än, blir att finslipa den några gånger först ;) 

Följande händer ikväll: (y)
  • Plugga svenska ord
  • Räkna lite matte (prov på fredag, sista kapitlet!)
  • Göra samhällsfrågor
  • Stressgrejset till på torsdag ;)
  • Läsa
najs najs (y)
Imorgon måste jag gå in till busskuren (om jag inte tar sparken), vakna en halvtimme tidigare... :/ Mappa ska typ till jörn (?), mamma ska sjunga (y) 

Hedvig fyller år imorgon!! <3 Älskar dig! <3 grattisgrattisgrattis =) (y)(y)
/ Erika
Har inte vart i skolan sen i tisdags för en vecka sedan! :o Härligt å vara tillbaka faktiskt! ;) Endast en dator som funkar i språkkorridorren, just därför sitter jag där uppe :d (y) Fick just veta att vi har en VG/MVG "franskauppsats" till imorn :o Bra med håla nu på morgonen då! (y) Matte och historia att ta igen idag, sen hem med tidigare bussen, men köpa presenter på konsum först (y) Får se hur många jag köper till, men pappa och hedvig är ett måste! (y)

IDAG, 15 februari, fyller världens allra bästa pappa år! GRATTIS GRATTIS GRATTIS! <3<3<3 redan 43 år! :o Älskar dig! Igår firade vi med tårta, men presenterna kommer idag! (y) =)

Och onsdag, 17 februari fyller HB år! wihoo! 17 år :o Jag fyllde nyss 16 :o Grattis! Älskar dig bardoms bästis! <3  

Men nu har jag bara en sisådär 20 min på mig att skriva lite mer franska meila det till mig själv och sedan gå ner ta mina mattegrejer och gå ner till frysboxen (y) :P

/ Eriiika
Halvt helt frisk nu! ;) (y)

Dagen har bestått av ett å annat. Alva smet när vi släppte lös hon å va ute en hel timme! :O Annars har jag chilla, ätit semla å eve kom hem! =)  De var mest ute...

Nu blire melodifestival sen dusch ;)

Imorn blire att skriva svenska grejen, läsa, (kändes som det var nå mer) tvinga mamma å se matulda & megasen, sen får vi se :D

Det vankas popcorn! mums ^^ =) 

/Erika
Bara så ni vet så lever jag...

Feber, snurrit, ont i kroppen, kallsvettas, that's me! nu i alla fall, hoppas det går över snart 

Har sett ca. 15 filmer på 3 dagar! Snart blir det att se Prom Night ;) Såg just 14 avsnittet av Vampire Diaries<3<3 Älskar verkligen den serien!

Ajja, orkar inte sitta och skriva så jag ska lägga mig å se filmen så huvudvärken försvinnner (y)

/ Erika

Okej, bara 2 timmar och 20 min innan bussen går :/ Men ska läsa (så fort soffan blir ledig) endast 200 sidor kvar ;) (y) Borde hinna en bra bit på 140 min (y)

Har haft matte före lunch, jobbade bara på :P Och historia nu efter lunch, tydligen "rollspel" c: Trodde seriöst jag skulle dö, men vi skulle lära oss "bokföra" och typ jämnföra om hur det var efter 1:a Världskriget <: Tor vann (som vanligt?) sen kom Tim och på 3:e plats kom världens bästa EF xD = Erfarna företagare (Erika och Filippa) (y)

Ikväll är det då sista hockeymatchen innan OS :(:( sadface :'( Borta match mot färjestad =) FBK - SAIK (yy)

Såg btw Avatar igår ;) Sjukt bra film alltså! :P Men den var ju bara 2 h å 36 min lång :O När klockan var 22.00 hade jag å ch en timme kvar å se :D Skola dan efter, intebraintebra.. Somna väll inte förrän därvid 12 och vakna halv 6, försov mig faktiskt i en halvtimme /: 

Hann också spela canasta (Kan Asta kan Kenneth) xD Asta = Kenneths fru! ;) Jag och mamma vann mot ch å pappa ;) Dom hade typ 5000 poäng när vi gick ut, man ska ha 10 000 för å vinna (y)  

Har typ inget mer trevligt att berätta om, kan inte fordonarna börja snart!? :o 2 timmar kvar o; :P

Polisen kommer till skolan imorn å vi ska typ babbla om massor (som tydligen har hänt härikring), så vi missar franskan! YES!

/ Erika

NU BÖRJAR DE!

Happ, det är redan söndag och klockan är 15.40! :O Men har ju bara vart vaken i 4-5 timmar. Har hunnit vara i byan, duscha och sett Prinsessan & Grodan ;) Riktigt bra var den! Men vad säger man, alla Disney filmer går hem! <3 Nu efter detta inlägg ska jag plugga in engelska orden + franska läxan (går fort!), sen läsa den där boken som jag har haft i snart 4 månader! :o

Igår släppte jag Alva lös och grävde en grotta =) Hon var väldigt duktig, sprang inte bort! (y) Men hon försökte ta sig ner till sjön en gång men det blev för jobbigt att skutta runt i djupsnön! xD Spelade GH och såg melodifestivalen, samt vinst match för SAIK mot HV71! <3 Dom vann mot HV71 hemma men inte mot Rögle borta :o Men hemma klacken är ju såå bäst! ^^ <3 
Hallen börjar bli riktigt fin! Men bilder kommer först när vi har bytt golv (y) :P

Går bakåt i tiden hära :O

Fredag är det ju byan mellan 18.00-20.00 och typ en timme före det somnade jag :o Mitt i en betapet match! :o intebraintebra... Fick en hel del minus, vaknade till då och då och la ett ord men det lustiga var att jag vann ändå! xD HAHA =) (y)
I alla fall så vaknade jag på riktigt en sisådär 20 min före byan och tvär slängde i mig nå mackor till middag en for jag ;) Blev ingenting mer att äta den kvällen :o

Min helg var väll som den alltid är, snabb, liksom veckorna :D Undrar bara om tiden fortfarande kommer att springa iväg även om vi har estet och bild nu torsdag eftermiddag :/

Bilder på allt och alla kommer när orken kommer! ;)

Happ, det var min helg! ;)

/ Erika
Nu har redan hela fredag gått och innan jag vet ordet av det är denna helg över... :(

Mamma har blivit tipsad om en hemsida där man kan se gratis tv-serier men man får endast se 72 min i sträck se måste man vänta i en evighet innan man får se igen :S Just därför spelar jag betapet just nu medan vi väntar på att dessa 20 min som är kvar ska gå så vi kan se det ALLRA första avsnittet av förhäxad! så bäst serie alltså! ;)

Gode trött jag var idag! Somnade där just före 18.00 då det var dags att ge sig av till byan där det som alltid är pingis och biljard :) Me like <3 

Måste fylla mig en vattenflaska snart så ja få i mig nå vätska (y)

Hade tänkt lägga upp nå bilder, men orken finns inte... :O 

Vatten --> Förhäxad --> Läsa --> Sova =) (y) 

Tagga melodifestival imorn då (y) xD
Tänkte bara lägga till att jag fyllde på min mobil idag, men gratis sms kommer först till sportlovet ;P

/ Erika





Snart är det ju sportlov! Förstår inte hur tiden kan gå såå här fort! :o

Hade historieprov idag, imperialismen och 1:a världskriget, kunde ha gått bättre så att säga, om jag pluggat lite mer (...) Skrev i alla fall på alla frågor (y)

FÖRLUST! :'( Sad face, inte bra SAIK...

Snart blir det duschen och sen sova (y)

Om ja orkar (sov ju några extra timmar idag på skolan :o) kanske jag läser lite före jag sover (y) ;)

Kortkort dag imorn, matteprov sen redigera teletubbies! xD 

What to do now? Förutom att socialisera mig med Flippen? c: (y)

/ Erika
Är hur trött som helst! :O Satt vid datorn nu efter middagen och tänkte precis börja plugga, men då fick jag ett sånt hära trötthets swosh, så det blev att, istället för att sova bort HELA kvällen, se en film :P  

Ska sätta mig och plugga nu, även om jag har håla imorgon fram till 10.40 och sen en timme efter lunch, pluggar bäst på kvällen! ;) 

Fick tillbaka samhällsprovet EU/FN idag, gissa hur många fel jag hade! :O 3! = MVG! (y) Inte dåligt, och samhälls brukar inte vara mitt ämne :O STOLT!

Rockopera idag på medan, var väll sådär, slapp en lektion och fick motion (xD) 

Ska inte slösa bort mer värdefull tid på bloggen nu
RBK - SAIK imorgon! Go for a WIN! <3

Vill ha sommar, fortfarande! Baka go pizzor i bagarstugan å så ;) (y) Och ja Emelie, vi får ta å göra pizza nästa gång ni kommer hit c: (y)
/ Erika
Har varit i byan från 18.00 till nu :O ;) Riktigt roligt alltså! <3
1 februari idag, GRATTIS än en gång till Emelie! <3 ;)

Följde nyss FH till expert, hoppas hon skriver om vad som hände där för det orkar inte jag http://ffilippah.blogg.se/:o Hade ju faktiskt tänkt försöka bli färdig med bokrecensionen nu ;) Har en å en halvtimme på mig :P
     Det som hände för mig på expert var det att väl därinne var texten på skärmen "sweden 3G" borta, men så fort vi kom ut ur expert var det där :o Tänkte ju fråga om det :s Det är nog bara där för att visa att man kan chatta å ha videosamtal om man har råd och vill :D

Bara (!) Matteprov, historieprov och bokrecensionen i veckan samt några småläxor! inte mycket om man jämför med veckorna som gått! ;)  

Idag kommer visst mamas klasskompis sen... förr nån gång ;P Hur länge hon stannar vet jag inte ;O

Läs detta! Läste det imorse i expressen :o http://hockey.expressen.se/Nyheter/1.1863668/domare-avled-traffades-av-puck :O gode makabert...

Ikväll får vi se vad som händer ;) Kanske ut å gå med sötnosen, läsa, cykla :D Någonting blir det i alla fall :B Plugga historia kanske jag hinner med =)

Kommer inte på någonting annat vettigt att skriva, därför ska jag återgå till det andra skrivandet ;)

/ Erika 

ps. hann inte färdigt med bokrecensionen men inte mkt kvar nu alltså! ;)  ds.