Jag har verkligen behövt ny musik. Och nu har jag hittat den! Hittade två låtar från the vampire diaries som var riktigt bra! Men de bästa var ju att resten av albumet var bra också! Så nu har jag två album med olika band att lyssna på :)

Här är de: (gick inte bädda in! :o)

http://www.youtube.com/watch?v=M_AK-s_lg6o

http://www.youtube.com/watch?v=HXO-gfNOQI8

Jag och Filippa har även skrivit en låt nu. Skrev den på engelska lektionen, har gjort en tidigare som handlade om en klasskompis som skulle sluta. Den nya låten handlar mer om kärlekstrassel-emo, typ. Vi har dealat på att skriva en låt tillsammans varje gång vi har egen planering på engelskan :) Så det blir två låtar till, minst.

Var i Piteå i Fredags för utredning. Läkaren och sjukgymnasten var övertygad om att jag har EDS, wiie (?).  Men höjdpunkten på den dagen var nog att köra bil hem, de sista 3 milen. ELLER? Hade kört EN gång tidigare och då säger mamma att jag ska köra hem! Gud så spänd jag var när jag körde. Hade till och med körskador när jag var hemma. Det gick då bra att köra. Missade alla andra bilar och körde inte ner i diket, tummen upp på det!  

Ikväll ska jag krypa ner till Mean Girls 2, och nu blir det att gå ner till tv.n för att se andra perioden av hockeyn. (Nu har jag nog missat halva av den andra perioden)

Kan ju även tala om att jag ska in på samhället imorgon. Till Mariannes optik. Måste rädda mina glasögon, som Alva rev sönder häromdagen hoppandes rakt upp i dem. Tur silvertejp finns så jag har några glasögon att ta på mig!

Ps. Nu när alla serier har börjat om är jag glad igen! Ds  


Det var jul när jag bloggade sist. Med andra ord: länge sen! Det var dags att sätta sig här igen, bara så ni vet att jag lever. 

Det var ruskigt länge sen jag läste ut en bok alltså! Men nu har jag hittat tillbaka till den gamla fasen igen och läser i bussen, både hem från skolan och dit. Så snart är den slut. Så roligt!

Tänkte dela med mig av ett "citat" engelskaläraren delade med sig av idag: "Life is not measured by the number of the breaths we take, but by the moments that take our breath away." Vi pratade om åldern för tillfället och jag insåg då att det är mycket sanning i det här. Att vi ska göra det bästa av våran tid. 
Vi sa även att när man är ung, barn, är man väldigt petig med hur gammal man är. Är man född i Oktober och det är April är man ju t.ex. 5 & ½ år gammal! Men att man även säger så när man är gammal, för då räknar man ner tiden. Man vet inte hur länge man lever så d kan man vara 100 & ½. Men att vara 40 när man nogat räknat är 40 år och 4 månader, det spelar ingen roll, utan då är man 40.

Fick just höra någonting om att jord-axeln (eller vad det nu var) hade rört på sig så att stjärntecknena har ändrats. Så jag är Jungfru nu egentligen istället för Våg :o

Längtar tills sportlovet nu! För nu är det "bestämt" att jag ska till Umeå för att få hjälp med att hitta sommarjobb där i sommar! :)  

Klockan börjar bli mycket och jag ska duscha och läsa (!), därför avslutar jag med att visa några bilder jag tagit under de senaste veckorna.


Ny tv inköpt och därmed ommöblerat i tv-rummet. Nu ser man siffrorna under hockeyn!


Bakade några kakor (som jag inte trodde skulle bli så goda), bjöd klassen och familjen, och de var faktiskt goda!  


Alva blev inbäddad i Christinas säng, hon vägrade flytta på sig.


Kan tyvärr inte säga att "märket" ovanför klöver-märket är en spader, Sofia. Ser inte ut som spader!


När Sofia och Dexter var hemma. Dexter försökte välta vitaminburken, turligt nog lyckades han inte.


5 kilos laxen vi åt under julhelgen. Den var inte liten! En vanlig hederlig brödkniv ligger ovanför skallen på fisken och de är ju rätt så stora. 


Påväg intill Glommers. Mamma tvärnitar och vi står där med bilen i några minuter och tar kort. (Tur att det inte är så mycket trafik i glommers, med tanke på att vi blockerade högerfilen!)





Alva gömde sig för någon. Var det kameran eller?


Alva fick agera hundtomte till våra julkort. (Dock inte den riktiga bilden som var våra julkort, men idén föddes här).


Dexter tyckte om att ligga på fönsterbrädan + sängkarmen när Sofia jobbade.

Det får räcka för idag!

/ Erika