Klarade just en fas, den enklaste dock. Jag hade precis på gränsen så nog har jag någonting att plugga innan jag jag är redo för teoriprovet.

Ska gå på engelska lektionen snart, även om jag inte har engelska och se ifall jag hellre vill ha det istället för filosofi. Har jag tur är det mycket planera själv i Engelska C, vilket jag gillar.

Nu ska jag slå upp matteboken och se ifall jag kommer ihåg någonting sen tidigare. Sin, cos. Kurvor? Förhoppningsvis kommer allt tillbaka. Hur ska jag annars klara Matematik E?

1:a körningen gick super! Läraren var imponerad. Och jag som bara kört med koppling 2 gånger tidigare. Fortsätter det i den här stilen är det enbart teorin som hindrar mig från att lyckas ta körkortet men gör jag faser och delprov ska det nog gå bra.

Första skoldagen idag också och vi fick det efterlängtade schemat. Det blir inget franska steg 5 p.g.a att franskaläraren flyttade söderut men jag hade tur som fick filosofin att passa in i mitt schema, så jag får nog med poäng. Imorgon börjar vi följa schemat från topp till tå, vilket betyder att jag börjar först 10.40 och jag kommer troligtvis ha en till körning :) Jag har nu avancerat mig upp till övervåningen, kursmässigt och skåpmässigt. Nu har jag, alla i klassen, även turen att få överskåp - alltså, alla fick ett eget storskåp. Me like!

Fick idag veta att bästa vän förlovat sig (hon ville ta det face to face). Grattis än en gång, till er båda!
Har sett Disney's Skönheten & Odjuret alldeles nyss och den är så bra! Sitter och lyssnar på "Skönhet inuti". Den är fin.




Imorgon är det dags för sklan igen men denna gång börjar jag 3:e och sista året på Sanbackaskolan. Hur sjukt som helst att tiden kan gå så fort. Tycker det ska bli skönt att få börja om så jag kan "göra bort" sista året och sedan ta mig till Umeå :) För övrigt så sker första körningen med körskolan imorgon, just därför ska jag och min kära far ut och köra med den manuellt växlande bilen, vilket inte är så enkelt när man bara kört automat. Körde dock igår en sväng, blev en timme, och fick lite att sitta. Ska som sagt ut och köra ikväll igen, får se hur det går. 

Detta är  första inlägget med nydatorn men har nog haft den närmare två veckor nu, om inte mer! 

Beslutade mig för att börja spela volleyboll igen för någon vecka sen. Nu blir det att hjälpa de små, som nu ska börja med 6-manna så de lär sig bättre och fortare. Vi är några stycken äldre som spelat volleyboll i våra yngre dagar som ska hjälpa dem med detta utöver den hjälp de får av tränaren. 

Syster Sofia har varit hemma i ungefär en vecka men for tillbaka till Umeå igår. Under tiden hon var hemma hade vi planerat i förväg att vi skulle ha vattenballoongskrig, och så blev det! Vi hade cirka 40 ballonger var och det var över på bara några minuter medan det tog drygt en timme att fylla alla ballonger. men roligt hade vi!

Och valparna, ja de är valpar nu. Tokiga, söta när de är gosiga och trötta. Inte länge kvar innan de ska till sina nya hem. 

Nu ska jag köra!
Igår beställde jag en ny dator, bara sådär. Hade öppnat upp sidor på flera olika datorer som det var rea på, på CDON.COM. Några timmar senare tog jag med min dator - med sidorna fortfarande öppna - till sommarstugan där jag och lillasyster skulle sova. När vi kom till stugan kunde jag fortfarande se all information om datorerna. Så jag fastnade för en direkt, billig och bra, så jag sparade sidan och beställde den som sagt igår. Hade tänkt vänta med att köpa en dator tills jag fyllt 18, då blir det enklare att betala men jag kunde inte riktigt vänta tills dess.  

Den nya datorn som snart anländer:




Den gamla datorn som saknar en shiftknapp och som har tröga tangenter pga all smuts:



Just nu håller jag på att rensa denna gamla dator på filmer, musik, bilder och dokument - för över till usb och externa. Med den nya kommer jag ha lite mer plats på hårddisken eftersom den rymmer nästan 500 GB mer än vad den gamla rymde (!). 

Alldeles nyss rensade jag även min garderob så nu känns den mycket större eftersom golvet syns. Det blev dock en till svart sopsäck på kallvinden + en låda där mina skor legat förr. Det känns faktikt härligt att det är gjort för jag har tänkt göra det ett tag. 

Köpte även balklänningstyg som kom förra veckan. Färgen är en mellanlila nyans med lite grått i skulle jag vilja säga. Gillar det! Dessutom var det inte så dyrt, 5 meter för 99 kr, så det blev endast 198 kr! 

Här är färgen


Jobbade som sagt helgen som var men det blev inte enbart helg. Jobbade övertid söndagkväll, måndagkväll och tisdagen och med den extra tiden tjänade jag 2000 kr, vilket betyder att jag kommer ha pengar över när datorn och körkortet är betalat :) 



Dags för middag!